Liigu sisu juurde
Kunagi mõtlesin, et üks asi, mida mul vaja oleks, on isiklik kokk. Mitte sellepärast, et mul abikaasa ei oskaks süüa teha, vaid mitmekülgse, tervisliku ja hea toidu valmistamine võtab koos poes käimisega liiga palju aega. Noh, ja nagu tänapäeval ikka – aega kellelgi pole. Jah, mul ka pole aega, isegi õigel ajal perega lauda istumiseks.
SmartFOODi kokad lahendasid minu jaoks selle probleemi – õige kaloraaž ja sealjuures maitsvad toidud viisid esimese kuuga kaalust 9kg. Magasin paremini ja on hea tunne teada, et kõigele lisaks saab keha kätte ka kõik vajalikud toitained.
Ma siiralt soovitan SmartFOODi kõigile, kelle kiire elutempo on lükanud nad nn “bensiinijaama dieedile”. See kontseptsioon lihtsalt töötab, on maitsev ja kvaliteetne ning ma ei pea mõtlema, et mida homme süüa. Ma lihtsalt söön.